Pekanpäivien panikointia – Kahvila Hippu
kesäkuu 23, 2015

Pekanpäivien panikointia

Onko mehuja tarpeeksi? Kuka myyjistä puhuu englantia? Riittääkö 50 litraa vaahdotusmaitoa? Montako täytettyä leipää on myyty viime vuonna? Ehtiikö teetilaus ennen perjantaita? Onkohan gluteenittomia asiakkaita enemmän kuin aikaisempina kesinä? Minkähänlaiset ilmat viikonloppuna on? Myydäänkö me jätskejä vai kaakaota? Kumpaa varataan? Riittääkö astiat? Onko henkilökuntaa riittävästi? Saataisiinko me kävelykadun puolelle kahvimyynti uloskin? Riittääkö luvat, mitä terveystarkastaja on mieltä, miten maksu onnistuu?
Nämä ja miljoona muuta pientä yksityiskohtaa on työllistänyt jo useamman viikon ja työllistää myös tämän viikon. Yöunet ovat vain haaveilun tasolla tällä viikolla.

Mutta siitä huolimatta: JEEE!!! Pekanpäivät ja Raahe Festival on täällä! Torstaina se alkaa. Huikeeta settiä, huikeeta settiä. Ja me saatiin Raahe-Opiston näyttely ”Katse Kuppiin” juuri Pekanpäiviksi meille. On muuten varta vasten meidän tilaan tehty näyttely. Ihania töitä!

Ja vaikka loppuviikosta Hipun tytöt juoksevat yötä päivää, niin tulette palvelluiksi. Malttakaa ruuhkassa odottaa. Ihania ootte! Hymiö heart