Mikä kahvissa maksaa? – Kahvila Hippu
kesäkuu 2, 2015

Mikä kahvissa maksaa?

Harvoin tulee omaa häntää nostettua, kun se on täällä Pohojois-Pohojammaalla jotenkin niin pahe. Mutta nytpä teen sen.

Kahvila Hipun tytöt on Suomen parhaimpien baristojen kouluttamia baristoja. Olemme tehneet n.1krt/vuodessa reissun Helsinkiin kouluttautumaan kahvin saloihin. Työpaikalla käymme keskustelua kahvin valmistuksesta, miten voimme tulla siinä paremmiksi, miten voimme haastaa itsemme. Ja usein kahvit menevät viemäriin; koska ne eivät ole täydellisiä. Siitä me lähdemme liikkeelle, täydellisyydestä. Pohjois-Suomessa ei kovin montaa saman tason paikkaa ole. Ja sen kertoo myös myyntiluvut; kaikista Kahvila Hipun kahvimyynnistä erikoiskahvien osuus on n.40-50%. Kun taas esim. Fazerin kahvilassa luku on paljon pienempi. (http://www.hs.fi/m/talous/a1433129283567)

Meillä käy paljon asiakkaita Jyväskylästä, Vaasasta, Turusta ja jopa Ruotsista asti (säännöllisesti), koska palautteen mukaan erikoiskahvimme ovat niin hyviä. Kaikillehan erikoiskahvit eivät maistu, ja niinhän se pitää ollakin; kaikki olemme erilaisia.

Olen kiitollinen, että olemme saaneet teistä niin hyviä asiakkaita ja suuria kahvin ystäviä. Ja kiitos kaikesta palautteesta mitä annatte. Koitamme olla koko ajan vielä himpun verran parempia!